+30.6977406592 info@artonpolishing.gr

  • Γυάλισμα Μαρμάρων - Αδιαβροχοποίηση - Γυάλισμα Γρανιτών - Μωσαϊκών: Τεχνικές | Art On Polishing

Γυάλισμα Μαρμάρων, Γυάλισμα Μαρμάρου Προσιτές Τιμές, Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων, Γυάλισμα Μαρμάρων ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ, Οικονομική Τιμή Αθήνα Θεσσαλονίκη


 

 

Γυάλισμα μαρμάρων & μωσαϊκών - Συντήρηση Μαρμάρων- Ανακαίνιση Μαρμάρων - Σχετικά με τις νέες τεχνικές

Αναζητώντας πληροφορίες και κάποιον τεχνίτη για τρίψιμο μαρμάρων, γυάλισμα μαρμάρων, συντήρηση μαρμάρων, επισκευή και ανακαίνιση μαρμάρων, αδιαβροχοποίηση μαρμάρων, μωσαϊκών κ.ά., θα ακούσετε και θα διαβάσετε για "νέους τρόπους", "νέες τεχνικές", "οικολογικά γυαλίσματα", "νέα μηχανήματα", "διαμάντια", "πέτρες", "νερόλουστρα", "κρυσταλλοποίηση", "εμπειρία 10, 20, 30, 40 χρόνων" (σε παλιότερες φυσικά τεχνολογίες), "καθρέφτες" κ.ά. Φυσικά υπάρχουν νέες τεχνικές με διαμάντια για το γυάλισμα μαρμάρων εδώ και σχεδόν 40 χρόνια.

Γυάλισμα μαρμάρων και γυάλισμα μωσαϊκών: Τι να προσέξετε; 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ, επειδή το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται πολύ συχνά, σχεδόν καθημερινά, φαινόμενα τεχνιτών που "βαφτίζουν" και αποκαλούν "ΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ", το τρίψιμο μαρμάρων ή μωσαϊκών μέχρι ενός σημείου με πέτρες ή διαμάντια και το γυάλισμα με οξαλικό οξύ και Κρυσταλλοποίηση. Πάνω από 95 στις 100 φωτογραφίες που θα βρείτε στο ίντερνετ σε σελίδες σχετικές με το γυάλισμα μαρμάρων είναι φωτογραφίες ΓΥΑΛΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ. Στη δική μας ιστοσελίδα, όλες οι φωτογραφίες είναι από εργασίες μας (πολλοί συνάδελφοι βάζουν στις δικές τους ιστοσελίδες φωτογραφίες από ιστοσελίδες εξωτερικού) και δε θα βρείτε καμία φωτογραφία από γυάλισμα μαρμάρων με εφαρμογή κρυσταλλοποίησης μαρμάρων, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ κρυσταλλοποίηση μαρμάρων γιατί είναι τεχνική γυαλίσματος με κερί της προηγούμενης 40ετίας.

Δυστυχώς, οι 8 στους 10 πελάτες που μας καλούν, έχουν πέσει θύματα κακοτεχνιών, δηλαδή επέλεξαν κάποιον τεχνίτη ή συνεργείο για το γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών που έκανε: 1) ΚΑΚΟ ΤΡΙΨΙΜΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ συνήθως με πάρα πολλή σκόνη, 2) ΚΑΚΟ ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ με ελάχιστη επιτυχία και στόκο που δε γυαλίζει, 3) άφησε ΑΤΡΙΦΤΕΣ τις ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ τις ΓΩΝΙΕΣ που ξεχωρίζουν τουλάχιστον μια παλάμη περιμετρικά του δαπέδου, 4) άφησε το ΔΑΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟ ΓΡΑΜΜΕΣ από κακό τρίψιμο και 5) έκανε ΕΛΑΧΙΣΤΟ, ΘΑΜΠΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ με κρυσταλλοποίηση και γυαλιστικά κεριά (τεχνικές του 1960-1980). ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΡΙΨΙΜΟ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΜΩΣΑΪΚΩΝ ΜΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ. ΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΟΞΑΛΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΣΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΕΡΙΑ.

ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ: Καλό θα ήταν να μην αγοράζετε για το γυάλισμα μαρμάρων, την επισκευή επιδιόρθωση και ανακαίνιση μαρμάρων και μωσαϊκών καθαριστικά, στόκους και γυαλιστικά και να τα εφαρμόζετε οι ίδιοι στα μάρμαρα και τα μωσαϊκά σας. Πολλοί αγοράζουν καθαριστικά μαρμάρων, στόκους μαρμάρων από χρωματοπωλεία, πολυκαταστήματα, καταστήματα με είδη καθαρισμού κ.ά., τα εφαρμόζουν μόνοι τους, καταστρέφουν την επιφάνεια και στη συνέχεια, μέσα στην απόγνωση τους, αγοράζουν γυαλιστικά, αδιαβροχοποιήσεις και άλλα προϊόντα και πραγματικά τα καταστρέφουν τελείως. Δεν μπορεί κάποιος χωρίς μηχανήματα, χωρίς τεχνογνωσία και χωρίς προηγούμενη εμπειρία να αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν γίνει στο γυάλισμα, να καθαρίσει τους λεκέδες κ.ά. Το κόστος αποκατάστασης μιας τέτοιας προσπάθειας π.χ. γυάλισμα μαρμάρων μόνος μου, καθαρισμός μαρμάρων μόνος μου κ.ά. θα είναι διπλάσιο, ίσως και τριπλάσιο από το να είχατε επιλέξει ένα σοβαρό συνεργείο για το γυάλισμα των μαρμάρων σας. Μην εμπιστεύεστε αυτά που διαβάζετε σε ιστοσελίδες για το πως να γυαλίσετε ένα μάρμαρο ή πως να καθαρίσετε ένα λεκέ, αν ήταν τόσο απλό δε θα υπήρχαν επαγγελματίες.

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΩΣΑΙΚΩΝ: Δε συνεργαζόμαστε με τέτοιου είδους ιντερνετικές πλατφόρμες. Συνεργεία που κάνουν τοποθέτηση μαρμάρων, που κάνουν μονώσεις, που βάφουν, συνεργεία καθαρισμού κ.ά. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΩΣΑΙΚΩΝ και οι ποιότητες των υπηρεσιών που παρέχουν είναι πολύ κακές. Δεν αναφερόμαστε μόνο σε συνεργεία που έχουν απλώς ένα προϊστορικό μηχάνημα τριψίματος με παραδοσιακές πέτρες του 1960 και ακόμα κάνουν σκόνη και καίνε τα μάρμαρα, αλλά αναφερόμαστε και σε συνεργεία που έχουν πιο σύγχρονα μηχανήματα που τρίβουν με διαμάντια (δε γυαλίζουν με διαμάντια, ΜΟΝΟ ΤΡΙΒΟΥΝ με διαμάντια) και κάνουν εξίσου κακή δουλειά. Καλέστε μας να μάθετε περισσότερα.

 

Γυάλισμα μαρμάρων, Τρίψιμο μαρμάρων και μωσαϊκών, Συντήρηση & Ανακαίνιση, αδιαβροχοποίηση: Υπάρχουν σύγχρονες τεχνικές;

 

Η αλήθεια είναι ότι οι σύγχρονες τεχνικές για το τρίψιμο μαρμάρων, γυάλισμα μαρμάρων, συντήρηση επισκευή και ανακαίνιση μαρμάρων, αδιαβροχοποίηση μαρμάρων και μωσαϊκών, δε διδάσκονται σε κάποια σχολή και, οι γνώσεις των ανθρώπων του χώρου, είναι καθαρά "εμπειρικές". Η Art on Polishing, ασχολείται επισταμένα και μεθοδικά, εδώ και χρόνια με τις σύγχρονες τεχνολογίες που αφορούν στο τρίψιμο γυάλισμα μαρμάρων, αδιαβροχοποίηση και προστασία από λεκέδες κ.ά., από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στην Ελλάδα. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι το τρίψιμο με ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ που χρησιμοποιούν λειαντικά διαμάντια, ΧΩΡΙΣ ΣΚΟΝΗ, που εδώ θεωρείται "νέα τεχνολογία", στο εξωτερικό χρησιμοποιείται ήδη από το 1980. Τα τελευταία χρόνια, έχουμε έρθει σε επαφή με τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρείες (που δεν εκπροσωπούνται στην Ελλάδα), αποκτώντας ουσιαστικές γνώσεις, τεχνογνωσία και εξειδίκευση. Σε κάθε περίπτωση, σεβόμαστε τη δουλειά, τις τεχνικές και την εμπειρία των συναδέλφων (σε παλιότερες τεχνικές), αλλά στην ιστοσελίδα μας, προσπαθούμε να ενημερώσουμε για τις δικές μας μεθόδους και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν. Κάθε τι που αναφέρουμε στην ιστοσελίδα μας, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, το υποστηρίζουμε με επιχειρήματα και είναι απόρροια έρευνας και, όχι προσωπικής άποψης.

Η κατασκευή αυτής της ιστοσελίδας έγινε για την ενημέρωση των χρηστών του διαδικτύου. Αντιλαμβανόμαστε ότι ο όγκος των πληροφοριών στην ιστοσελίδα μας είναι μεγάλος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να σας ενημερώσουμε σωστά και αντικειμενικά, για τα πλεονεκτήματα των δικών μας μεθόδων.

Παρουσιαζουμε τη δουλειά μας με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

Δείτε τις φωτογραφίες, δείτε τα βίντεο, διαβάστε τις περιγραφές τους στο Youtube, στο Facebook, στο Dailymotion και επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε τις τελευταίες μας δουλειές στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

  

Γιατί να επιλέξετε την Art on Polishing για το τρίψιμο μαρμάρων, γυάλισμα μαρμάρων & μωσαϊκών, αδιαβροχοποίηση κ.ά.;

  • Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και διαμάντια στην Ελλάδα
  • Το γυάλισμα γίνεται μόνο με διαμάντια και νερό, χωρίς χημικά πρόσθετα, όπως οξαλικά και κρυσταλλοποίηση μαρμάρων
  • Οι επιφάνειες μας είναι πιο επίπεδες, τέλεια γυαλισμένες, καλύτερα προστατευμένες από λεκέδες,
  • Το γυάλισμα είναι πολύ περισσότερο, πιστοποιείται με ειδικό μηχάνημα, αντέχει περισσότερο και δε γλιστράει,
  • Οι άκρες και οι γωνίες μας είναι το ίδιο γυαλισμένες και δεν ξεχωρίζουν
  • Δεν κάνουμε σκόνη και θόρυβο, ούτε λερώνουμε το χώρο
  • Η σχέση ποιότητας-τιμής-αντοχής είναι η καλύτερη στην αγορά
 
Διαβάστε τα επόμενα άρθρα στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για τις μεθόδους μας.

 

Γυάλισμα μαρμάρων, Συντήρηση, επιδιόρθωση και ανακαίνιση μαρμάρων και μωσαϊκών: Πως γίνεται μέχρι σήμερα; 

 

 Όλες οι μέθοδοι για το γυάλισμα μαρμάρων, μωσαϊκών, γρανιτών κ.ά. μέχρι σήμερα, περιλαμβάνουν τρίψιμο μέχρι ενός σημείου με πέτρες ή διαμάντια και γυάλισμα με χημικά πρόσθετα όπως, οξαλικό οξύ, κεριά, υγρά στιλβώσεως, κρυσταλλοποίηση κ.ά. Ο λόγος που η διαδικασία για τι γυάλισμα μαρμάρων έχει επικρατήσει ως “λούστρα”, “νερόλουστρα” και “διαμαντονερόλουστρα” είναι ότι, το τρίψιμο με πέτρες ή διαμάντια (καλύτερο και πιο σύγχρονο λειαντικό μέσο) δεν επαρκεί και είναι απαραίτητη η χρήση των χημικών προσθέτων όπως γυαλιστικό οξαλικό οξύ και κρυσταλλοποίηση (διαδικασία "λούστρου επιφανείας"), για να έχουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.Σχεδόν πάντα (σε ποσοστό πάνω από 95%), μετά το χημικό γυαλιστικό οξαλικό οξύ, ακολουθεί η χρήση προϊόντων που περιέχουν κεριά ή κρυσταλλοποίηση (είναι ένα μίγμα από κεριά, λάδι σιλικόνης και έλαια). Κατά την εφαρμογή των παραπάνω υλικών, δημιουργείται μια επιφανειακή κρούστα (φίλμ), κάτι σαν τις αλοιφές γυαλίσματος που περνάμε στα αυτοκίνητα.

 

Ποια τεχνική για το γυάλισμα μαρμάρων και μωσαϊκών χρησιμοποιεί η Art on Polishing;

Η Art on Polishing, εφαρμόζοντας νέες τεχνικές γυαλίσματος μαρμάρων, δε χρησιμοποιεί χημικά πρόσθετα γυαλίσματος όπως οξαλικό οξύ, κεριά, κρυσταλλοποίηση κ.ά. Το γυάλισμα γίνεται με απόλυτα φυσικό, οικολογικό τρόπο, με μοναδικά μηχανήματα, χρησιμοποιώντας μόνο διαμάντια διαφορετικής ψιλότητας και νερό. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά τέλειο, αντέχει πολύ περισσότερο και, δε γλιστράει καθόλου. Πατήστε να μάθετε το Γυάλισμα Μαρμάρων, Μωσαϊκών Μόνο με Τρίψιμο, της Art on Polishing.

 

Τι είναι η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων; 

Συνήθως οι τεχνίτες που εφαρμόζουν κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, μωσαϊκών κ.ά. ισχυρίζονται ότι προστατεύει, δημιουργεί γυάλισμα ποιότητας, δίνει αντοχή στην επιφάνεια που εφαρμόζεται κ.ά. Στην πραγματικότητα τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Ο όρος "κρυσταλλοποίηση μαρμάρων" είναι εντελώς αδόκιμος, γιατί το μάρμαρο, που ετυμολογικά σημαίνει λαμπερός λίθος, οφείλει το όνομα του στην κρυσταλλική του δομή και, σήμερα, δεν έχει την ανάγκη να γυαλίσει με οποιοδήποτε πρόσθετο, όπως γινόταν στο παρελθόν (γυαλίζει μόνο με διαμάντια και νερό). Όλες οι κρυσταλλοποιήσιες μαρμάρων είναι γυαλιστικά κεριά, επαγγελματικές παρκετίνες, που περιέχουν ισχυρούς διαλύτες και ΟΞΕΑ. Ναι καλά διαβάσατε, η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων είναι όξινη μορφή κεριού, για να διαβρώσει το οξύ την επιφάνεια του μαρμάρου και να κολλήσει το κερί πάνω. Σκεφτείτε ότι η εφαρμογή κρυσταλλοποίησης είναι η δημιουργία κρούστας ενός ΟΞΙΝΟΥ κεριού, που τρίβεται για να ζεσταθεί και να κολλήσει με ψιλό σύρμα και, λόγω του οξέως που αλλοιώνει το σύρμα, μένουν και υπολείμματα σύρματος στην κρούστα (αυτός είναι ο λόγος που κιτρινίζει και μαυρίζει η κρούστα της κρυσταλλοποίησης). Όταν αφαιρούμε την κρυσταλλοποίηση από ένα μάρμαρο ή μωσαϊκό (είναι εφικτό να αφαιρεθεί με τρόπο που να μην επηρεάσουμε την επιφάνεια που βρίσκετε από κάτω), η επιφάνεια που προκύπτει είναι πάντα ΑΓΥΑΛΙΣΤΗ, γιατί την κατέστρεψε η κρυσταλλοποίηση.
 

Πρέπει να γίνεται γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση σε μάρμαρα και μωσαϊκά σήμερα; 

 
Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων δε δίνει αξιόλογο γυάλισμα με καθαρότητα και βάθος, δε δίνει επιπλέον αντοχή του γυαλίσματος στο χρόνο, γλιστράει επικίνδυνα, "φράζει" την επιφάνεια και το μάρμαρο, μωσαϊκό κ.ά. δεν "αναπνέει" και, πρέπει να επανεφαρμόζεται σε σύντομο διάστημα (το πολύ δύο έτη) για να παραμείνει "γυαλισμένη" η επιφάνεια, καθιστώντας έτσι τη μέθοδο αυτή μακροπρόθεσμα μη συμφέρουσα οικονομικά. Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων και μωσαϊκών δεν παρέχει προστασία απο λεκέδες (στην πραγματικότητα λεκιάζει με το παραμικρό) και δεν πρέπει να συγχέεται με την αδιαβροχοποίηση, που είναι διαφορετική τεχνική προστασίας από λεκέδες. Η αδιαβροχοποίηση, με συγκεκριμένες προυποθέσεις υλικού και εφαρμογής, βοηθάει και, πρέπει να εφαρμόζεται σε μάρμαρα, μωσαϊκά, γρανίτες κ.ά. Οι βασικοί λόγοι που εφαρμόζεται η κρυσταλλοποίηση, ακόμα και σήμερα από πολλούς τεχνίτες είναι ότι, οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν άλλο τρόπο να γυαλίσουν "κάπως αξιόλογα", η κρυσταλλοποίηση (τα κεριά και τα γυαλιστικά που περιέχει) καλύπτουν όλες τις ατέλειες στο τρίψιμο, στις γωνίες κ.ά., έχει πολύ μικρό κόστος υλικών και απαιτεί λιγότερες ώρες εργασίας. Αν η κρυσταλλοποίηση άξιζε, να είστε σίγουροι ότι, θα ήμασταν οι πρώτοι που θα την χρησιμοποιούσαν.
 
 

Ποιότητα και Αντοχή του γυαλίσματος μαρμάρων με διαμάντια σε σχέση με το γυάλισμα με κρυσταλλοποίηση 

Το γυάλισμα μαρμάρων με κρυσταλλοποίηση, αντέχει πολύ λίγο και είναι στην καλύτερη περίπτωση, τουλάχιστον δυο με τρεις φορές λιγότερο σε σχέση με το εργοστασιακό γυάλισμα μαρμάρων, ενώ το φυσικό γυάλισμα με διαμάντια που εφαρμόζει η Art on Polishing, είναι κατά πολύ περισσότερο από το εργοστασιακό γυάλισμα και έχει μεγαλύτερη αντοχή. Μπορεί πολύ ευκολα να καταλάβει κάποιος ότι η αντοχή του φυσικού γυαλίσματος ενός σκληρού υλικού, όπως είναι το μάρμαρο και ο γρανίτης, δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με την αντοχή μιας στρώσης κεριού, που είναι η κρυσταλλοποίηση και όλα τα υπόλοιπα γυαλιστικά.

 

Οικολογικό γυάλισμα μαρμάρων, μωσαϊκών, μαρμαρίνων, τσιμεντοειδών επιφανειών κ.ά.

Τέλος, επειδή πολλά λέγονται για το οικολογικό γυάλισμα, αυτό πρέπει να περιλαμβάνει μόνο τρίψιμο, διαμάντια και νερό. Σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να μιλάμε για οικολογικό γυάλισμα μαρμάρων, μωσαϊκών, μαρμαρίνων, τσιμεντοειδών επιφανειών κ.ά. χρησιμοποιώντας οξαλικό οξύ σε οποιαδήποτε μορφή, κρυσταλλοποιήσεις, κεριά κ.ά. Η Art on Polishing χρησιμοποιεί μοναδικές τεχνικές πραγματικά φυσικού, οικολογικού γυαλίσματος, που αξίζει να δείτε στιςΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ που μπορείτε να βρείτε στην ενότητα ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
 
 
 

Επόμενα Άρθρα που αφορούν στο ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΜΑΡΜΑΡΟΥ:

- Πατήστε εδώ  Γυάλισμα Μαρμάρων: Γυάλισμα σε άκρες και γωνίες Μαρμάρων, Μωσαϊκών, Γρανιτών κ.ά.

- Πατήστε εδώ Γυάλισμα Μαρμάρων: Γυάλισμα σε Σκάλες, Πάγκους, Τζάκια, Επενδύσεις κ.ά.

- Πατήστε εδώ Γυάλισμα μαρμάρων: Μέτρηση Γυαλίσματος σε Μάρμαρα, Μωσαϊκά, Γρανίτες κ.ά.

 

Επόμενη Ενότητα: Πατήστε εδώ Καθαρισμός Μαρμάρων και Μωσαικών από Λεκέδες

Επόμενη ΕνότηταΠατήστε εδώ  Αδιαβροχοποίηση - Προστασία από λεκέδες σε Μάρμαρα, Μωσαϊκά κ.ά.

Επόμενη Ενότητα: Πατήστε εδώΣυντήρηση Μαρμάρων, Καθαριστικά Μαρμάρου, Γρανίτη & Οδηγίες

 

 

 

Δείτε τις τελευταίες μας δουλειές πατώντας ΕΔΩ

 

4.7077464788732 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Βαθμολογία 4.71 (284 Αξιολογήσεις)

είστε έτοιμοι για επικοινωνία;

συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας, σύντομα θα επικοινωνήσεις μαζί σας

φορμα επικοινωνιας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εξυπηρετούμε την υπόλοιπη Ελλάδα κατόπιν συννενοήσεως

τηλεφωνική επικοινωνία +30 6977 40 65 92